Eerste Geparo succesvol verlopen

EERBEEK – Honderd kilometer fietsen, een paar stevige klimmetjes, eenfikse bries en een perfecte organisatie zorgden voor een succesvolle eerste Gelderse Papier ROute afgelopen zaterdag. Ruim zeventig deelnemers van diverse papierfabrieken uit de provincie Gelderland verzamelden zich om 09.00 uur bij SCA Packaging De Hoop in Eerbeek voor het startschot. Ex-prof wielrenner Bart Voskamp sprak de renners toe om vervolgens het startschot te geven voor de eerste groep en ook zelf een stukje mee te rijden. De tocht voerde langs diverse papierfabrieken. Hoewel het een toertocht was, waren er toch twee prijzen te verdienen. Een prijs voor de snelste klimmer en een prijs voor de snelste sprinter. Rond 12.30 uur finishten de eerste renners weer bij De Hoop en daar werd een uitstekende catering verzorgd. Daarna was er voor geïnteresseerden een rondleiding door de papierfabriek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.