Inbrekers overlopen en aangehouden in Eerbeek

EERBEEK – De politie heeft vrijdag een 37-jarige man uit Apeldoorn en een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een inbraak aan de Boshoffweg in Eerbeek.

De politie kreeg een melding van een inbraak aan de Boshoffweg en een signalement van de inbrekers. De daders zijn bij de inbraak overlopen en na een korte worsteling er uiteindelijk vandoor gegaan.
Naar aanleiding van onder andere het signalement heeft de politie de twee mannen in Apeldoorn aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen die iets gezien hebben dat met de inbraak te maken kan hebben contact op te nemen via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.