Home / Eerbeek / Brandjes gesticht in Eerbeek

Brandjes gesticht in Eerbeek

EERBEEK – De politie doet onderzoek naar onder meer een brand van een bedrijfsbusje aan de Boerhaavelaan in Eerbeek. De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding dat er rond 04.00 uur een bedrijfsbusje in brand stond. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. Het vuur werd ook al door enkele omwonenden bestreden.

In de zelfde nacht hebben nog enkele brandjes gewoed in Eerbeek. De eerste brand werd rond 03.15 uur gemeld. Struiken aan de Werfakkerweg stonden in brand. Buurtbewoners wisten het vuur de doven, de brandweer bluste na. Kort daarna werd opnieuw een brand gemeld. Dit maal ging het om struiken aan de Lisztstraat. Ook hier wisten buurtbewoners het vuur snel te doven. Vervolgens brandde de al genoemde bedrijfswagen aan de Boerhaavelaan uit.

In alle drie de gevallen is de brand mogelijk aangestoken. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.