Home / Eerbeek / Last Gear rijdt met Leontien

Last Gear rijdt met Leontien

EERBEEK – De dames van de Eerbeekse wielervereniging Last Gear deden onlangs mee met de Ladies Ride van Leontien van Moorsel. Deze speciale damesrit voor het goede doel vond dit jaar plaats in Amsterdam. Er werd deze dag 75 kilometer gefietst, er was tijd voor een praatje met Leontien en het prachtige weer maakte het evenement compleet. Louis Buitink regelde het vervoer en zorgde ervoor dat de dames met hun fietsen naar Amsterdam kwamen en weer veilig thuis werden afgeleverd.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.