Home / Bronkhorst / Nederlands kampioen waterpolo

Nederlands kampioen waterpolo

BRUMMEN – Bram van Rossum is veertien jaar en komt uit Brummen. Bram is keeper bij waterpolo jongens onder de vijftien jaar. Vanaf zijn zesde jaar werd hij jarenlang getraind door oud-keeper Dick Wagenaar die hem de fijne kneepjes bijbracht. Om zich nog meer te kunnen ontplooien maakt Bram dit jaar de overstap naar Polar Bears uit Ede. Dat dit een goede zet is geweest, blijkt uit het feit dat Bram met zijn team afgelopen weekend Nederland kampioen bij jongens onder de vijftien jaar is geworden. De finale werd gespeeld in IJmuiden tegen WS Twente. Na een spannende finale met verlenging en strafworpen, versloeg men WS Twente. Door goed keeperswerk van Bramwist men het hoogst haalbare te halen binnen de waterpolo. Ook speelt Bram in Jong Oranje bij jongens onder de vijftien jaar en is geselecteerd om in het nieuwe seizoen bij jongens onder de zeventien te komen als eerste waterpolo keeper van Jong Oranje.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.