Sportpark Hoog-Keppel wordt deels natuur en deels trapveldje

HOOG-KEPPEL – De gemeente Bronckhorst ontmantelt het sportpark in Hoog-Keppel. Door het samengaan van de voetbalclubs in Hoog-Keppel en Drempt in HC’03, dat speelt vanuit sportpark ’t Doornslag in Drempt, is het park in Hoog-Keppel sinds begin dit jaar buiten gebruik.

Een nieuwe bestemming voor de velden is er op dit moment niet en daarom is besloten om de gronden na de ontmanteling in te zaaien en extensief (dit betekent enkele keren per jaar maaien) te beheren.

In het voorjaar is de gemeente benaderd door gebruikers van de sporthal en de dorpsbelangenvereniging in Hoog-Keppel over het gebruik van het veld. Er worden buitensportlessen gegeven en jongeren in het dorp gebruiken het om een balletje te trappen. Omdat in Hoog-Keppel geen gemeentelijk trapveld is, is afgesproken een deel van het terrein als trapveld in te richten, zodat deze activiteiten doorgang kunnen blijven vinden. Het onderhoud van het trapveldje voert de gemeente zelf uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.