Home / Bronkhorst / Geslaagde seizoensafsluiting voor jeugd Bruvoc

Geslaagde seizoensafsluiting voor jeugd Bruvoc

BRUMMEN – Volleybal vereniging Bruvoc heeft een afsluiting van het seizoen gehouden voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar. De jeugd is een snel groeiende groep binnen de vereniging en dit jaar was er voor de eerste keer een gescheiden afsluiting tussen de mini en jeugdleden.

Het programma was vooraf niet bekend gemaakt, dus kwam iedereen in nieuwsgierige afwachting van wat komen ging. Vanaf 13.00 werd iedereen met sportspullen en een fiets verwacht bij de sportzaal Rhienderoord.
Na een korte uitleg volgende een mix toernooi in de sportzaal die tot 16.00 duurde. Door de geweldige opkomst van 31 jeugdleden konden er 4 teams meedoen. Er werd zeer sportief en aan elkaar gewaagd gespeeld.
Na het douchen en omkleden werd er rond half vijf in verschillende groepjes een route richting Hall gefietst. Ondertussen waren er volleybalvragen en opdrachten (polsstok springen) ingelast. Rond 18.00 uur kwam de eerste groep aan op een onbekende locatie. Daar stond een grote tent, was er muziek en stond de barbecue al aan. Om 18.30 waren alle fiets groepen terug en kon er heerlijk gegeten en gedronken worden. De sfeer was erg ontspannen en gezellig en er werd heel wat af gelachen.
De organisatie kijkt terug op een fijne, sportieve, gezellige afsluiting en hoopt dat de jeugd elkaar door dit soort activiteiten nog beter leert kennen. Want naast het leveren van een goede sportprestatie staat gezelligheid ook hoog boven aan het lijstje van volleybal vereniging Bruvoc.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.