Home / Dieren / Cheque voor KiKa

Cheque voor KiKa

DIEREN – Niet alleen kinderen hebben zich ingezet tijdens de paasmarkt voor KiKa op basisschool ’t Schaddeveld in Dieren. Ook meneer Ben Wissink heeft een mooi bedrag voor het goede doel ingezameld.

Op ’t Schaddeveld werd een mooie markt gehouden. De leerlingen verkochten hun werkstukken, er waren hapjes en drankjes verkrijgbaar en er stonden kramen met spelletjes. Ook werden de bekende KiKa-beren te koop aangeboden. De dag bracht maar liefst 1765 euro op. Dat was op zich al een schitterend resultaat, maar de bijdrage van Ben Wissink is ook wel heel bijzonder. Hij heeft een concert gegeven op de Zonnebloemboot, waarbij hij 480 euro ophaalde. Dit mooie bedrag heeft hij met 120 euro aangevuld, afkomstig van eerdere concerten. Op initiatief van Tineke Bouwmeester heeft hij dit via een cheque aangeboden aan KiKa. De eer van de overhandiging was voor Tinekes kleindochter Iris.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.