Home / Eerbeek / HSV de Veluwezoom goed vertegenwoordigd in selectieuitslagen

HSV de Veluwezoom goed vertegenwoordigd in selectieuitslagen

EERBEEK – Op 24 en 25 mei werden in Eerbeek de tweede dressuurselecties verreden van de klasse B tot en met M2. Deze wedstrijd vond plaats op het terrein van HSV de Veluwezoom, een thuiswedstrijd dus voor de amazones van deze vereniging die deelnamen.

Dinsdag was het de beurt aan de L1 en L2 combinaties. Remke Kwant won hier de selectieproef met een overtuigende score van 197 punten. Ze was terecht ontzettend trots op haar paard Bradley. Ook Robin Bouwer en Charmed One deden het weer knap. In de eerste proef behaalde de combinatie een winstpunt, de tweede proef wonnen zij met 188 punten.
In de klasse L2 was er een derde plaats voor Simone met Ability, zij behaalden hier 202 punten. Vlak onder haar, eindigde Anjo van Dijk met Quando Quando in deze proef met 200 punten op de vierde plaats. In de tweede proef behaalde deze combinatie een derde plaats en een winstpunt. Lisa Gierman wist tweede te worden met 184 punten en reed met Bling-Bling in de andere proef tevens een winstpunt bij elkaar. Ilse van der Meij debuteerde op dit concours in de klasse L2 met haar paard Wepolan. Zij ging erg tevreden naar huis met een vijfde prijs.
Op woensdag reed Lindy Huitink met Blitz mee in de klasse B dressuur. Blitz, die op die dag vijf jaar werd, zette zijn beste beentje voor wat resulteerde in een winstpunt. Ook Renee Preijde behaalde in deze klasse een winstpunt met Curt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.