Home / Hoog-Keppel / Zonovergoten markt Hoog-Keppel

Zonovergoten markt Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – De kunst-, antiek- en rommelmarkt op Hemelvaartsdag in Hoog-Keppel was wederom een succes. Er lijken jaarlijk meer kramen bij te komen en de spulletjes die verkocht worden zijn van opmerkelijk hoge kwaliteit. De bezoekers zijn ook niet te tellen, want het was de hele dag door druk. Ook optredens maken steeds meer deel uit van het evenement dat door HC’03 wordt georganiseerd. Dit jaar trad onder meer Vrouwenkoor AmaZing op om voor een goed doel – projectSWAA in Afrika – geld in te zamelen. Er werden voornamelijk Afrikaanse liederen gezongen onder leiding van Esther ter Steeg. Er werd ook gedemonstreerd hoe voorjaarsplanten goed te verwerken zijn in diverse bloemarrangementen. De jeugd was ook vertegenwoordigd, op deze foto zijn twee jonge jongens te zien die een fraai staaltje muziek weggaven als volleerd artiesten. Menig passant bleef even staan luisteren en doneerde vervolgens een bedragje voor de ondernemende artiesten – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.