Home / Doesburg / Papier en struiken in de brand

Papier en struiken in de brand

DOESBURG – Woensdag werd de brandweer van Doesburg opgepiept voor een buitenbrandje in de Seringenlaan. Ter plaatse bleek het bij de basisschool te zijn waar een papiercontainer staat. Waarschijnlijk hebben kinderen er papier uitgehaald en onder de struiken in brand gestoken. De brandweer bluste het beginnende brandje snel. Dankzij een oplettende buurtbewoner die wat rook zag en gelijk de alarmlijn belde, is erger voorkomen. Donderdag rukte de brandweer nog uit voor een brandje op de Verhuellweg. In de bunker aldaar was een lading reclamefolders in brand gestoken – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.