Voetbalschool Erica’76 succesvol

DIEREN – Het einde van de voorjaarssessie van de voetbalschool en de reguliere competitie zitten erop. In de afgelopen maanden namen in totaal 75 Erica’76-pupillen, van mini’s tot D1, deel aan de Voetbalschool van hun vereniging. Ook dit voorjaar had de organisatie weer enkele aansprekende gasttrainers, naast de eigen trainers en hoofdtrainer Patrick Baltus. Zo waren Darije Kalezic en Marthijn Meerdink van De Graafschap, Regilio Vrede en Jaimy Bruinier van AGOVV, Ted Heijckman van jong-Vitesse en Ryan Bouwmeester van jong-Feyenoord te gast.

Al deze mannen kwamen met veel plezier en enthousiasme naar sportpark Het Nieuwland om de kinderen van VV Erica’76 hun voetbaltechniek bij te brengen. Wim van Zeist, techniektrainer van De Graafschap, die een adviserende rol bij de voetbalschool van de paars-witten heeft, was zelfs wekelijks aanwezig.

Afgelopen vrijdag was de laatste training van dit voorjaar. Na afloop van deze training ontvingen alle deelnemers een medaille en hun voetbaldiploma. Niemand minder dan Sjoerd Ars (spits van FC Zwolle en bijna topscoorder van de Jupiler-leaque) maakte het feest voor alle deelnemers compleet.

Dat de voetbalschool inmiddels haar vruchten heeft afgeworpen, is te zien aan de sportieve prestaties van de teams. Zo werden onlangs liefst vier jeugdteams van Erica’76 kampioen.

In september gaat de volgende editie van de voetbalschool alweer starten. Welke gasttrainers de organisatie heeft benaderd en nog gaat benaderen, blijft uiteraard nog een geheim – foto: Fred Lankforst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.