ABN AMRO topman Gerrit Zalm opent kantoor Doesburg

DOESBURG – Het ABN AMRO kantoor in Doesburg aan de Kerkstraat 15, opent op dinsdag 14 juni haar deuren weer. Na een ingrijpende verbouwing kan het kantoor weer worden opengesteld voor klanten. Gerrit Zalm verricht de officiële opening op 23 juni.

“Door wateroverlast in de week voor Kerst hebben we ons kantoor voor langere tijd moeten sluiten. In deze periode waren we gehuisvest in een tijdelijke kantoorunit op onze parkeerplaats. Dagelijks konden we de vorderingen van de verbouwing volgen en we zijn erg blij met ons nieuwe kantoor. De inrichting is helemaal aangepast aan het bankieren Anno Nu. Ruim, overzichtelijk en veel aandacht voor de privacy”, aldus Bart Smits, Kantoordirecteur Doesburg en Didam.

Omdat de functionaliteiten op donderdag 9 juni worden overgeheveld naar het vernieuwde kantoor, kunnen klanten vanaf vrijdag10 juni niet meer terecht bij de tijdelijke huisvesting. Geld opnemen en storten is gedurende beide dagen niet mogelijk. Smits: “We proberen de ongemakken gedurende beide dagen zoveel mogelijk te beperken, maar kunnen niet helemaal voorkomen dat er sprake zal zijn van enig ongemak. De geldautomaat aan de Bredestraat blijft wel gewoon beschikbaar.” Als alles volgens plan verloopt, kunnen klanten vrijdagavond 10 juni weer gebruik maken van de pinautomaat en de sealbagautomaat aan de Kerkstraat.

Op dinsdag 14 juni wordt het vernieuwde en vertrouwde kantoor weer in gebruik genomen. Gerrit Zalm, Voorzitter Raad van Bestuur ABN AMRO, zal vervolgens op donderdag 23 juni de officiële heropening verzorgen. In de middag en avond staat er een Open Huis voor alle geïnteresseerden op het programma.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.