Henk Aalderink nieuwe voorzitter RECRON

REGIO – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, op 29 juni zal H.A.J. Aalderink worden voorgedragen als nieuwe voorzitter. Henk Aalderink (62) volgt Geke Faber op, die het voorzitterschap ruim zes jaar heeft vervuld.

Henk Aalderink is momenteel burgemeester van de gemeente Bronckhorst (Gld) en heeft ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en binnen de overheid. In zijn politieke functies (voormalig gedeputeerde in de provincie Gelderland en wethouderschappen) zet Aalderink zich actief in voor de verbinding tussen bedrijfsleven en overheid.

Als voormalig portefeuillehouder Recreatie en Toerisme en als voorzitter van de P10 gemeenten (grootste plattelandsgemeenten van Nederland) kent hij het belang van de vrijetijdssector en de opgaven waar de recreatieondernemers voor staan.

Henk Aalderink zal zich vooral richten op de verdere versterking van RECRON als een toonaangevende en ondernemende branchevereniging. “Ik zal mij in eerste instantie richten op het contact met en tussen de leden. Gezamenlijk bepalen zij de kracht en invloed van RECRON als branchevereniging”, aldus Aalderink.

Als RECRON-voorzitter vertegenwoordigt Henk Aalderink ruim 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensport-bedrijven, zwembaden en sauna’s.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.