Home / Bronckhorst / Henk Aalderink nieuwe voorzitter RECRON

Henk Aalderink nieuwe voorzitter RECRON

REGIO – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, op 29 juni zal H.A.J. Aalderink worden voorgedragen als nieuwe voorzitter. Henk Aalderink (62) volgt Geke Faber op, die het voorzitterschap ruim zes jaar heeft vervuld.

Henk Aalderink is momenteel burgemeester van de gemeente Bronckhorst (Gld) en heeft ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en binnen de overheid. In zijn politieke functies (voormalig gedeputeerde in de provincie Gelderland en wethouderschappen) zet Aalderink zich actief in voor de verbinding tussen bedrijfsleven en overheid.

Als voormalig portefeuillehouder Recreatie en Toerisme en als voorzitter van de P10 gemeenten (grootste plattelandsgemeenten van Nederland) kent hij het belang van de vrijetijdssector en de opgaven waar de recreatieondernemers voor staan.

Henk Aalderink zal zich vooral richten op de verdere versterking van RECRON als een toonaangevende en ondernemende branchevereniging. “Ik zal mij in eerste instantie richten op het contact met en tussen de leden. Gezamenlijk bepalen zij de kracht en invloed van RECRON als branchevereniging”, aldus Aalderink.

Als RECRON-voorzitter vertegenwoordigt Henk Aalderink ruim 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensport-bedrijven, zwembaden en sauna’s.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.