Prijsvechter Jumbo opent winkels in Brummen en Eerbeek

BRUMMEN / EERBEEK – De inwoners van Brummen en Eerbeek kunnen vanaf woensdag ook profiteren van de succesvolle Jumbo formule. Op die dag opende Jumbo de voormalige Super de Boer in beide plaatsen.

Speciaal ter gelegenheid van dit feestelijke moment, kwam formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd naar Eerbeek om samen met Casper Heine en zijn team de officiële openingshandeling te verrichten, terwijl haar broer en mede-directielid Frits van Eerd de winkel van Wouter van de Bunt en diens team opende.

“De winkel in Eerbeek is de 215e Jumbo. Ons familiebedrijf groeit snel en Nederland kleurt steeds geler. We zijn blij dat zo steeds meer mensen de voordelen van de Jumbo formule kunnen ontdekken waarbij de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal staan. Onze medewerkers doen hun uiterste best om te zorgen voor honderd procent tevreden klanten. Want daar draait het om bij Jumbo,” aldus Colette Cloosterman-van Eerd.

Ook Casper Heine was blij met de opening van de Jumbo winkel: “Ik ben erg blij met de overstap naar de Jumbo formule. Met deze formule gaan we het maken in de markt. Van veel klanten hebben we de afgelopen weken al positieve reacties gehad. Ze lieten merken dat ze het erg fijn vinden dat ze in de nieuwe winkel veel vertrouwde gezichten terug zullen zien. Het gehele team gaat mee over en iedereen heeft er echt zin in.” Bij de opening woensdagochtend waren er dan felicitaties van de klanten voor de familie Heine, terwijl de bewonderende geluiden niet van de lucht waren bij het betreden van de nieuwe winkel.

In Brummen werd de winkel zoals gezegd geopend in aanwezigheid van Jumbo-directeur Frits van Eerd. “Dit is de 214e Jumbo. Ons familiebedrijf groeit snel en Nederland kleurt steeds geler”, aldus Frits van Eerd.
Ook onderWouter van de Bunt keek uit naar de opening van de Jumbo winkel: “Ik ben erg blij met de overstap naar de Jumbo formule. Met deze formule gaan we het maken in de markt. Alle medewerkers gingen ‘mee’ naar Jumbo, ook daar ben ik blij mee.”
Klanten zullen naast het vertrouwde team ook een aantal nieuwe gezichten terug zien in de winkel. Er zijn namelijk 25 nieuwe medewerkers aangetrokken. Alle medewerkers van Jumbo Brummen hebben de 7 Dagelijkse Zekerheden training gevolgd. Dankzij die 7 Dagelijkse Zekerheden onderscheidt Jumbo zich van alle andere supermarktketens in de markt. Wouter van de Bunt licht toe: “Zo beloven wij bijvoorbeeld een snelle doorstroming bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis mee naar huis. Bovendien garandeert Jumbo op al haar producten de laagste prijs. Vindt de klant bij een andere supermarkt in Brummen hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt hij of zij het artikel gratis. En natuurlijk passen we daarna de prijs aan, want Jumbo wil de allergoedkoopste in het eigen marktgebied zijn.”

Paradepaardje van de winkels is het versplein, waar klanten terecht kunnen voor dagverse producten zoals vlees(waren), kaas, groente en fruit. Wouter van de Bunt: “De speciaal opgeleide vakslager bereidt dagelijks vers het vlees. Klanten kunnen bij haar terecht voor vragen of bewaar- en bereidingstips van het vlees. En op al onze vleesproducten zit de unieke malsgarantie. Dus mocht een klant onverhoopt niet tevreden zijn, dan bieden wij graag een alternatief.”

De nieuwe Jumbo van Casper Heine aan de Loenenseweg in Eerbeek heeft een vloeroppervlakte van bijna 1500 m2 en acht kassa-afrekenpunten. Trekker in de royale winkel is het versplein waar klanten terecht kunnen voor dagverse producten zoals vlees(waren), kaas, groente en fruit. In de eigen bakkerij wordt elk moment van de dag vers brood afgebakken. Tevens vinden klanten er nog steeds brood van bakkerij van der Wal-Jolink, inmiddels een begrip in Eerbeek en omstreken. Ook het unieke verse olijven assortiment van Life’s delicious blijft, naast andere specialiteiten waar familie Heine befaamd om is, behouden.

Bij de opening in Eerbeek sprak ook burgemeester Niels Joosten zijn waardering uit voor de winkel van de familie Heine. Bovendien prees hij de wijze waarop Heine met emballage en afval omgaat. Milieubewust, want zelfs lege blikjes kunnen er worden ingeleverd en leveren de komende tijd zelfs 5 cent per stuk op. “Het is een supermarkt waar Eerbeek trots op mag zijn”, aldus Joosten

Ter gelegenheid van de opening ontvingen de eerste driehonderd klanten in beide winkels een gratis bos bloemen. Klanten die voor meer dan 25 euro aan boodschappen deden, krijgen een vers appeltaartje cadeau.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.