Home / Bronkhorst / Bromfietser in Brummen onderuit; twee licht gewonden

Bromfietser in Brummen onderuit; twee licht gewonden

BRUMMEN – Twee jongens uit Eerbeek zijn woensdagmiddag licht gewond geraakt nadat zij met een bromfiets onderuit zijn gegaan. Beide knapen liepen verwondingen op aan hun knieën en zijn voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur. De 17-jarige bromfietser reed over de Tondense Enkweg in Brummen. Door onbekende oorzaak verloor hij de controle over de bromfiets waardoor het de jongen, samen met zijn 16-jarige bijrijder, ten val kwam. De jongens liepen enkele verwondingen op en zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.