Home / Eerbeek / Bloemenzee op Oranje Nassauplein

Bloemenzee op Oranje Nassauplein

EERBEEK – Al vroeg waren de eerste kopers present op het Eerbeelse Oranje Nassauplein. Daar werd donderdag de traditionele bloemen- en plantenmarkt gehouden. Vooral eenjarige planten gingen grif van de hand.
“Het is mooi weer voor de markt”, aldus één van de handelaren in de vroege ochtend. “Ik denk dan ook dat het een goede markt wordt, ondanks dat Hemelvaart dit jaar wat laat valt. Maar mensen willen kleur in de tuin, dat is altijd zo.”
Met handkarretjes, steekwagentjes en met de handen vol plastic tassen gingen de mensen naar huis. Met niet alleen heel veel mooie planten, maar ook nog aantrekkelijk geprijsd. En wie wat meer planten uitzocht, kon meestal ook nog wel handjeklap over de prijs doen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.