Home / Rheden / Rheko B1 kampioen

Rheko B1 kampioen

RHEDEN – De B1 van korfbalvereniging Rheko uit Rheden is kampioen geworden in de derde klasse. In de laatste thuiswedstrijd werd met 14-6 gewonnen van Rivalen. Door deze winst kunnen ze niet meer ingehaald worden door andere teams. Hun coaches Peter van den Berg en Joris Koning hebben het hele seizoen gewerkt om de spelers zowel als team als individueel beter te maken. Het team, gesponsord door Rheden Optiek, is dan ook erg gegroeid in een jaar tijd en ze hebben laten zien dat ze terecht kampioen zijn. na de wedstrijd is de B1 gehuldigd in de kantine van Rheko.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.