Home / Doesburg / Prijzen dankzij fotoroute

Prijzen dankzij fotoroute

DOESBURG – In de binnenstad van Doesburg hangen sinds enkele weken twaalf fotoborden. Op ieder bord staat een letter, met twaalf letters wordt een woord gevormd. Tijdens het culturele evenement Fotomagica & Waterpracht hebben ruim honderd mensen aan de route deelgenomen en vier van hen zijn onlangs in de prijzen gevallen. Hiervan waren er drie aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen: een magische 3D puzzel van 500 stukjes. Hoewel er geen prijzen meer te winnen zijn, is de fotoroute de hele zomer nog te lopen. Informatie hierover is verkrijgbaar bij de VVV.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.