Home / Dieren / Hiphopshow op De Tender

Hiphopshow op De Tender

DIEREN – De leerlingen van praktijkschool De Tender in Dieren kregen onlangs bezoek van Andy Ninvalle, een hiphop-kenner die bijna alle elementen van de hiphop beheerst. Andy bracht een show waarin hij vertelde over het ontstaan van de Human Beatbox. Hij creëerde personages van de straat en schakelde met eigengemaakte geluiden over van de ene naar de andere personage. Zo nam Andy de leerlingen mee naar het New York van na de Tweede Wereldoorlog. Ze bezochten de getto’s en de mensen die daar wonen. Na een indrukwekkende show van anderhalf uur wisten de jongens en meiden van De Tender alles over het ontstaan van hiphop en beatbox.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.