Hiphopshow op De Tender

DIEREN – De leerlingen van praktijkschool De Tender in Dieren kregen onlangs bezoek van Andy Ninvalle, een hiphop-kenner die bijna alle elementen van de hiphop beheerst. Andy bracht een show waarin hij vertelde over het ontstaan van de Human Beatbox. Hij creëerde personages van de straat en schakelde met eigengemaakte geluiden over van de ene naar de andere personage. Zo nam Andy de leerlingen mee naar het New York van na de Tweede Wereldoorlog. Ze bezochten de getto’s en de mensen die daar wonen. Na een indrukwekkende show van anderhalf uur wisten de jongens en meiden van De Tender alles over het ontstaan van hiphop en beatbox.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.