Home / Velp / Echtpaar Boom 60 jaar getrouwd

Echtpaar Boom 60 jaar getrouwd

VELP – Op 31 mei was het 60 jaar geleden dat het echtpaar Boom-Van Aggelen in het huwelijk trad. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers, bracht daarom die dag een bezoek aan het echtpaar in Velp. Namens het college feliciteerde ze de heer en mevrouw Boom-Van Aggelen.
De heer Jacob Boom is geboren op 19 mei 1928 in IJsselmuiden en opgegroeid in Bennekom. Mevrouw Johanna van Aggelen is geboren op 7 juli 1926 in Wageningen. Het echtpaar trouwde op 31 mei 1951 in Wageningen.
De heer en mevrouw Boom hebben elkaar leren kennen tijdens een bevrijdingsfeest in 1945 in Wageningen. Vanaf 1951 heeft het echtpaar eerst in Bennekom gewoond en daarna een paar jaar in Emmen. Vervolgens vier jaar in Arnhem, waar hun zoon en dochter geboren zijn. Daarna is het gezin Boom verhuisd naar Velp. Ze wonen inmiddels al 51 jaar met veel plezier in deze prachtige omgeving.
Het verhuizen indertijd hield verband met het feit dat de heer Boom achtereenvolgens werkzaam was op het Natuurkunde laboratorium bij Enka in Ede, Enkalon in Emmen en AKU-AKZO in Arnhem. Samen met hun kinderen vierden zij deze dag in huiselijk kring – foto: Marc PLuim

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.