Home / Dieren / Reis om de wereld

Reis om de wereld

DIEREN – Op de dag dat Annie M.G. Schmidt 100 zou zijn geworden, hebben de kinderen van de naar haar genoemde school uit Dieren de voorstelling reis om de wereld gemaakt. Onder leiding van een dramadocent en een dansdocent is de hele dag hard gewerkt. Het resultaat mocht er zijn: toneel, dans, acrobatiek en een heus indianenlied waren te zien in de twee voorstellingen die zijn gegeven. Tussendoor konden de ouders en kinderen ook nog genieten van een echte Engelse high tea op het schoolplein.

www.amgs-dieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.