Home / Dieren / D1 meisjes MHC Dieren kampioen

D1 meisjes MHC Dieren kampioen

DIEREN – De meisjes D1 van MHC Dieren zijn kampioen geworden in de Sub-Klasse. Zaterdag speelden zij in Nijmegen tegen Union. Als de wedstrijden gewonnen zou worden, kon de nummer twee uit Enschede Dieren niet meer inhalen. Tot nu toe zijn de meiden ongeslagen. De laatste wedstrijd vindt plaats op 4 juni om 12.00 uur in Dieren. Om 17.30 uur is de huldiging, ook voor de jongens B1 want zij zijn ook kampioen geworden. Na de wedstrijd was er cake en champagne.

www.mhcdieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.