Gezamenlijke afsluiting voetbalseizoen

DOESBURG – De F2’s van Sportclub Doesburg en Angerlo Vooruit hebben gezamenlijk het voetbalseizoen 2010-2011 afgesloten. Op Het Sportpark in Doesburg werd een onderlinge wedstrijd georganiseerd en één van de initiatiefnemers hierbij was speler Brian te Kamp. Brian speelt zelf bij Sportclub Doesburg en hij heeft een aantal klasgenoten die spelen bij Angerlo Vooruit. Omdat beide teams in de competitie niet bij elkaar waren ingedeeld (beiden kwamen de tweede seizoenshelft uit in de 3e klasse), werd er in overleg tussen de trainers Bennie van de Berg en Rodney Hartgers een geschikt moment gekozen.
En zo werd op een zeer warme zomeravond onder grote publieke belangstelling het seizoen in stijl afgesloten en kwam iedereen tot de conclusie dat dit mooie initiatief voor herhaling vatbaar is!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.