Triplette Boul’ Animo derde op NK

DIEREN – Op het NK triplette voor veteranen heeft het deelnemende team van Boul ‘Animo uit Dieren een uitstekende prestatie geleverd door beslag te leggen op de derde plaats in het sub-toernooi. De Dierense boulers Herman Hamer, Wim van Ree en Cor Nootenboom wonnen de strijd om de derde plaats. Een dag later konden de heren weer aan de bak bij het doubletkampioenschap op het complex van Boul ‘Animo. Van het trio leverde Herman Hamer de beste prestatie door met Jeroen van de Mei, als titelverdedigers, alweer derde te worden. De finale werd gespeeld door Theo van de Meer en Ruud Huijgens (links op foto) en Nicole Westra en Dick Hulsman (rechts op foto). In een spannende partij wisten Theo en Ruud met 13 – 11 de toernooizege voor zich op te eisen. Zij mochten de wisselbeker in ontvangst nemen uit handen van de onttroonde titelverdedigers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.