Home / Arnhem / Rabobank Arnhem en Omstreken bedankt klanten en omgeving

Rabobank Arnhem en Omstreken bedankt klanten en omgeving

ARNHEM (Business & shopping) – Hoe vier je een jubileumjaar met bijna 80.000 klanten? Hoe bedank je al die mensen, die hebben bijgedragen aan je 100-jarige bestaan? "Door iets extra’s terug te doen", zegt Henk Danser, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken.

Wat doet de bank in haar jubileumjaar? "We organiseren allerlei maatschappelijke activiteiten, specifiek voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Via het Rabo 100 jaar fonds doneren we € 75.000 voor projecten, gericht op mensen met een beperking."
En welke activiteiten nog meer? "We organiseren ook (S)Cool on Wheels, waar basisschoolkinderen kennismaken met de gehandicaptensport. En we willen De Belevenis naar Arnhem halen – een reizend uitgaanscentrum voor dementerende ouderen en mensen met een meervoudige beperking.”
Wat merken de klanten van het jubileum? "We willen onze klanten en leden onze waardering meegeven. We bedanken hen – en onze maatschappelijke omgeving – dat zij ons al 100 jaar in staat stellen ons bankbedrijf uit te oefenen. En onze principes te volgen. Dankzij hen bereikten we deze mijlpaal . Met elkaar 100 jaar.”

Wilt u meer weten over de activiteiten? Of stemmen op een project voor het Rabo 100 jaar fonds? (Dat kan tot 10 juni 2011.) Kijk op www.rabobank.nl/arnhem100jaar.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.