Home / Bronkhorst / Hemelvaartsweekend Vroolijke Frans

Hemelvaartsweekend Vroolijke Frans

BRUMMEN – Het Hemelvaartsweekend in de Vroolijke Frans in Broek is voor een ieder bedoeld die op zoek is naar gezelligheid, culinaire ontspanning en cultuur. Voor de dauwtrappers is er op 2 juni vanaf 11.00 uur een uitgebreide brunch met muzikale omlijsting. Op zaterdag 4 juni treedt het vermaarde mannenkoor Hardkoor op met Ierse en Schotse ballades. Van 16.00 tot 17.00 uur is er een Amuse-concert, daarna richten de mannen zich op het verorberen van een Tapasbuffet en van 19.30 tot 20.30 uur is er dan een Uitbuik-concert. Mogelijk is er later op de avond nog een Dagsluitings-concert. Ook op zondag 5 juni is het nog feest in de Vroolijke Frans. Vanaf 15.00 uur staat de bluesband Jeu de Blues op de planken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.