De belofte van Klas Vijf

VELP – Galeriehouder en voormalig oprichter en directeur van het Gelders Kunstencentrum Kunsthuis 13 in Velp, Guus Dijkhuizen, beloofde bij de opening van 74 expositie in zijn galerie aan wethouder Harriët Tiemens zijn best te doen om Klas Vijf nog een aantal jaren overeind te houden. Net als in zijn tijd bij K13 geeft hij regelmatig bij openingen de kans aan jong uitzonderlijk talent om voor het publiek op te treden. Hij doet dit door onder andere samenwerking met het Domein voor Kunst en Cultuur en de vooropleiding voor het Arnhems conservatorium.
21 was de start van een toegankelijke expositie met keramische beelden en schilderijen van hoge kwaliteit. Garant daarvoor stonden de kunstschilders Hans Pruijn en Mark Silverentand. De expositie is nog tot en met 3 juli op donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur te zien en op de zondagen van 13.00 tot 17.00 uur.

www.klasvijf.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.