Spetterende uitvoering

EERBEEK / LOENEN – Half Loenen was uitgelopen om zaterdagavond een kijkje te komen nemen bij de uitvoering van de gymnastiekvereniging De Kempers in De Boehle in Eerbeek. Jong en oud zette daar een spetterende show neer waarvan honderden ouders, grootouders en anderen genoten.

Voorzitter Gerrit Vriezekolk vond het bijzonder prettig dat de tribune van de Boehle geheel bezet was. Toch wel een teken dat de gymnastiek leeft in Loenen. Het ledental is weer stijgende. Er wordt op hoog niveau geturnd in Loenen. In de voorbije maanden zijn veel vrijwilligers, bestuur maar vooral ook leidster Esther Koekoek, druk geweest met de voorbereidingen voor de uitvoering. Er was een show voorbereid met als thema ‘Televisie’.
Een groep van acht mannen hadden deze avond de taak om alle toestellen klaar te zetten voor het volgende onderdeel. Ze waren hier bijzonder vlot mee. Vooral voor het openingsnummer The Muppets moest heel wat aangesleept worden. De damesgroep en leden uit alle groepen presenteerden zich hierbij. Het was een vrolijk kijkspel voor het publiek die met aandacht keken naar de prestaties van de gymnasten. Vertederend was het optreden van de kleuters bij het onderdeel Sesamstraat. De springgroep-1 kwam in actie bij Phineos en Ferb en springgroep-2 bij Waka Waka. Vier selectieturnsters lieten in een vrije oefening een staaltje van hun kunnen zien. In Uitzending gemist gaf de selectie een leuke show te zien. De ouders vinden het prettig dat leidster Esther de kinderen mee laat doen bij alle oefeningen maar dan op eigen niveau. Het kost haar wat meer begeleiding maar de kinderen vinden het prettig.

Na de pauze begonnen de springgroepen met MTV vroeger of toch nu, gevolgd door een vrije oefening van de selectie turnsters. De kleuters kwamen in actie op muziek van K3. De heren van de selectie NTK Apeldoorn gaven een demonstratie te zien. De bruisende show in De Boehle werd afgesloten met The Wiz van de recreanten 1 en 2 en De cullunaire televisie van de selectie. Tot slot kwam iedereen nog even op de vloer voor het slotnummer van de bijzonder geslaagde uitvoering.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.