Home / Eerbeek / Gaslek in Eerbeeks bos

Gaslek in Eerbeeks bos

EERBEEK – Een gaslek dat was ontstaan in een bosperceel aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek, kon dinsdagmorgen snel worden gedicht door de brandweer. Het lek werd even voor acht uur ontdekt en de hulpdiensten werden geïnformeerd over een sterke gaslucht. De brandweer wist het gaslek snel met tape te dichten, in afwachting van netbeheerder Liander die het lek definitief gaat dichten.
De politie had de Coldenhovenseweg intussen ruim afgezet, verkeer naar aanliggende bedrijven moest daardoor tijdelijk omrijden. Hoe het gaslek heeft kunnen ontstaan is niet bekend – foto: Sander de Vries

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.