Home / Rheden / Rheden staat massaal achter team Pa

Rheden staat massaal achter team Pa

RHEDEN – Een week voor de grote dag op de Alpe d ‘Huez in Frankrijk heeft Rheden opnieuw laten blijken als een blok achter het deelnemende team te staan. In de afgelopen week werd Team Pa diverse keren verrast met donaties. Naast vele individuele donaties was er ook een aantal organisaties en instellingen de gulle gever.
Kapsalon Signature uit Rheden heeft bijvoorbeeld een hele avond tegen een gereduceerd tarief geknipt en heeft de volledige omzet van 700 euro aan Team Pa overhandigd.
Ook konden klanten van de Albert Heijn in Rheden de afgelopen maanden hun emballagebonnen in een speciale bus van Team Pa doneren. Ook deze opbrengst van 559 euro werd aan het Rhedense team overhandigd. CBS De Holtbanck uit Rheden heeft een sponsorloop gehouden en zij hebben maar liefst een bedrag van 6892,52 bijeen gerend en dit bedrag ook overhandigd.

www.team-pa.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.