Home / Angerlo / Angerlo Vooruit in finale live bij Favoriet FM-sport

Angerlo Vooruit in finale live bij Favoriet FM-sport

REGIO – Wanneer Angerlo Vooruit zich plaatst voor de finale van de nacompetitie, is deze wedstrijd live te volgen in een uitzending van Favoriet FM-sport op zondag 5 juni. Wint Angerlo Vooruit deze wedstrijd tegen RKZVC uit Zieuwent dan is de promotie naar de derde klasse een feit. Favoriet FM-sport is zondag tussen 14.00 en 17.00 uur te ontvangen via de ether 94.0 plus 105.2 en via de kabel 93.1. ook is de zender via www.favorietfm.nl te beluisteren.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.