Abel Tasman heeft clubhuis

GIESBEEK – Alle waterscouts en veel familie en belangstellenden waren zaterdagmiddag verzameld bij het nieuwe clubhuis van de Abel Tasman waterscouts in Giesbeek. Dit fraaie clubhuis is gebouwd met vele handen en ziet er dan ook prachtig uit.

De voorzitter begon net aan zijn rede, toen het brandalarm van het clubhuis afging. Hierop werd de brandweer gealarmeerd en die was razendsnel ter plaatse. Zelfs burgemeester Jan de Ruiter was met de brandweerwagen meegekomen om te zien wat er aan de hand was. Natuurlijk was er niet echt brand, maar was het gebouw door leden van de brandweerpost Giesbeek onder de rook gezet. Maar de aankomst van de burgemeester op deze manier maakte de opening erg leuk en ludiek. De brandweer verwijderde met een ventilator snel de rook uit het pand.
Burgemeester de Ruiter melde even later: ”Het was een belevenis om met grote snelheid hierheen gereden te worden met gevaar voor eigen leven”. Hij vertelde ook nog dat hij zeer verheugd was dat het een zo’n fraai gebouw was geworden en hij sprak de hoop uit dat de scouts hier nog jarenlang plezier van zullen hebben. Hiermee was de officiële opening een feit – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.