Home / Dieren / Vele geluiden en enthousiaste gezinnen

Vele geluiden en enthousiaste gezinnen

DIEREN – De Dierense muziekschool Musica Allegra uit Dieren liet zaterdag aan iedereen zien wie ze zijn, wat ze doen, wat ze kunnen en vooral hoe leuk muziek is en het bespelen van en muziekinstrument. “Het was gezellig druk tijdens de open dag. Er waren vele enthousiaste gezinnen met kinderen. Maar er waren vooral heel veel geluiden”, zegt Marinka Haarman, medewerker bij de muziekschool. “De bezoekers mochten zelf oefenen op de instrumenten”. Daarnaast was er allerlei informatie over instrumentale en vocale muzieklessen. Musica Allegra heeft al weer een aantal nieuwe aanmeldingen voor het nieuwe seizoen. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud en van beginners tot meer gevorderden.

In de avond hield Musica Allegra nog een zomerconcert. “Eigenlijk moet je dat concert zien als een voorspeelmoment. De leerlingen laten dan zien wat ze geleerd hebben. Dat doen ze individueel, maar ook samen. Ook traden er popbandjes op. Het was heel succesvol; alle leerlingen hebben heel goed hun best gedaan”, aldus directeur Willem van der Maten. “Muziek maakt mensen blij”, voegt hij er nog even aan toe. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.