Home / Velp / 90-Jarige in scootmobiel aangereden

90-Jarige in scootmobiel aangereden

VELP – Een 90-jarige vrouw uit Velp is maandagmiddag op de Hoofdstraat in haar woonplaats gewond geraakt nadat ze was aangereden door een auto. Het slachtoffer reed even na 13.00 uur met haar scootmobiel over het fietspad langs de Hoofdstraat toen ze op enig moment naar links keek, kennelijk met de bedoeling om de weg over te steken. Daarbij zou ze ook naar links hebben gestuurd waardoor ze op de rijbaan terecht kwam. Een achteropkomende auto, bestuurd door een 51-jarige Arnhemmer, kon de vrouw niet meer ontwijken. Door de botsing liep de Velpse hoofdletsel op. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De hulpverleners zijn enige tijd op de rijbaan bezig geweest de vrouw te stabiliseren. Een jong meisje dat het ongeluk zag gebeuren, werd ook opgevangen. Ze was erg overstuur door het ongeval.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.