Home / Bronkhorst / Zonnebloem Brummen voorjaarsbuffet

Zonnebloem Brummen voorjaarsbuffet

BRUMMEN – De Zonnebloem afdeling Brummen heeft een voorjaarsbuffet gehouden in restaurant Bello te Hall voor gasten uit Brummen en omstreken. De laatste twee jaar was het kerstbuffet door de extreme winterse omstandigheden een hachelijke zaak vanwege het vervoer door vrijwillige chauffeurs. Daarom is dit jaar voor het eerst gekozen om een soortgelijk buffet te houden in het voorjaar.
De 88 oudere gasten werden door 17 vrijwilligers van de Zonnebloem opgevangen en naar hun plaats begeleid. Het buffet was zoals altijd uitgebreid en overvloedig. De medewerkers van Bello waren meer dan voorkomend.
Voor de muzikale omlijsting zorgde het Trio AMZET. Met accordeon, mondharmonica en zang brachten zij Nederlandstalige muziek uit de jaren 50 en 60 van de 20ste eeuw ten gehore. Velen zongen moeiteloos de tekst vanuit hun geheugen mee!
Mede dank zij de vrijwillige chauffeurs die de gasten bereid waren te brengen en te halen, kan de Zonnebloem wederom terugkijken op een geslaagde activiteit die velen een onvergetelijke middag en avond heeft bezorgd.
Heeft u ook interesse om gasten o.a. een onvergetelijk uitje te bezorgen? Wordt dan vrijwilliger van de Zonnebloem. Stuur uw blijk van interesse per mail naar :vanto061@planet.nl onder vermelding Zonnebloem of stuur een briefje naar Arnhemsestraat 39, 6971 AP Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.