Home / Eerbeek / Met vlag en wimpel geslaagd

Met vlag en wimpel geslaagd

EERBEEK – Op dinsdag 24 mei werd het praktisch verkeersexamen gehouden voor kinderen in groep zeven van basisschool De Enk in Eerbeek. Dit was het laatste onderdeel van het examen. Donderdag 14 april maakten de kinderen namelijk al het schriftelijk verkeersexamen. C.b.s. de Enk is apetrots op haar groep zeven, waar zes kinderen: Thimo, Kaylee, Max, Rebecca, Bas en Nick een topprestatie neerzetten. Zij hadden, zowel in het schriftelijk als in het praktijk gedeelte van het examen, geen enkele fout gemaakt!
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.