Geslaagde Zonnebloem-picknick

RHEDEN – Voor de tweede keer organiseerde de Zonnebloem in Rheden een picknick voor ongeveer tachtig gasten. Dit keer kon men gebruik maken van de muziekhal van de March & Showband achter sporthal de Hangmat. Het zonnetje scheen uitbundig en al stond er een stevige wind, het was buiten warmer dan in de hal. De vrijwilligers, van wie de leeftijd ook vaak met een zeven begint, hadden daarom alle tafels en stoelen naar buiten gesleept. “Het ziet er gezellig uit. Onze gasten zijn er even uit en zijn kunnen anderen ontmoeten. Veel gasten zijn immers alleenstaand,” zegt hoofd activiteiten Diny Jansen tevreden. De uitgebreide maaltijd van broodjes, salade, fruit en een ijsje werd ondersteund door de Coöp en zorgboerderij de Munnikenhof. De Zonnebloem verzorgt meerdere activiteiten per jaar voor mensen met een haperende gezondheid of die eenzaam zijn. Gasten moeten aangesloten zijn bij de Zonnebloem; de activiteiten zijn besloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.