Home / Doesburg / Winnaars kassabonnenactie Doesburgse Ondernemers Vereniging

Winnaars kassabonnenactie Doesburgse Ondernemers Vereniging

DOESBURG – Het was op zaterdag 21 mei extra aantrekkelijk om in Doesburg aankopen te doen. Naast het altijd gezellige centrum van de stad, kon het winkelend publiek door middel van haar kassabon kans maken op prachtige prijzen. Inmiddels zijn de winnaars bekend en werden afgelopen zaterdag de prijzen, beschikbaar gesteld door Het Bovenhuys en Jevaba Glasatelier, uitgereikt aan de winnaars. Namens de Doesburgse Ondernemers Vereniging werden de prijswinnaars bij Glasatelier Jevaba in het zonnetje gezet. Dat het winkelend publiek in Doesburg gezelligheid aantreft is natuurlijk elke dag zo, maar op zaterdag 11 juni is er met dank aan de DOV speciaal voor de kinderen van 12.00 uur tot 16.00 uur van alles te beleven in het centrum. Naast schminken en springkussens kunnen de kinderen samen Doesburg nog mooier maken door lekker te tekenen op de straten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.