Gratis kaartjes Kleedjesmarkt Kanaalfeesten

EERBEEK / BRUMMEN – Voor alle kinderen in de lagere schoolleeftijd uit de gemeente Brummen, is er een mogelijkheid geschapen om tijdens de Kanaalfeesten op zondag 26 juni hun niet meer gebruikte speelgoed en andere zaken te koop aan te bieden. Hiervoor kunnen de kinderen vanaf nu gratis kaartjes afhalen bij de Jumbo supermarkten in Eerbeek en Brummen. Er zijn voldoende plaatsen om op dit feest een mooi plekje aan het Apeldoorns Kanaal te bemachtigen. De marktkooplui in spé zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom om hun spullen aan te bevelen en hun (vakantie) zakgeld wat op te vijzelen. Ieder kind krijgt plusminus drie meter grondplaats ter beschikking.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.