Home / Loenen / Belangstelling voor boekenmarkt

Belangstelling voor boekenmarkt

LOENEN – Heerlijk snuffelen kon het publiek zaterdag op de boeken- en speelgoedmarkt in en om het Jeugdhuis in Loenen. Het Restauratiefonds van de Protestantse Kerk greep de kans om veel mensen die het Schaapscheerdersfeest bezoeken ook naar de markt te trekken. Honderden bezoekers deden dit en kregen een keur aan boeken en boekjes voorgeschoteld. In allerlei genres was er veel te koop. In gebruikt speelgoed was ook een grote keuze. Voor een luttel bedrag had men weer enige uren ‘leesvoer’ en speelplezier voor de kinderen.

Er werd veel verkocht maar er bleef ook nog genoeg over voor een volgende activiteit. Het speelgoed was voor menig ouder of grootouder een kansje om voor een klein prijsje wat te kopen voor het jonge grut.
Het Rad van Avontuur draaide deze dag ook vrolijk in het rond waarmee mooie prijzen waren te winnen. Ook was in de tent een hoekje ingericht voor dominee Hans van Driel die heerlijke hamburgers bakte. Hij kreeg hierbij de hulp van zijn zonen. ’s Middags was ook de trekking van de grote verloting die was opgezet voor de restauratie van het hekwerk rondom kerk en begraafplaats.
Maandelijks gaat de verkoop ook door van boeken- en rommelmarktspullen in de Mazzelschuur aan de Voorsterweg 56 in Loenen. Komende zaterdag (4 juni) is de schuur weer van 10.00 tot 12.00 uur open voor de koop maar ook inbreng van spullen – foto: Martien Kobussen
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.