Home / Bronkhorst / Bruvoc 30ste stratenvolleybaltoernooi succes

Bruvoc 30ste stratenvolleybaltoernooi succes

BRUMMEN – Met zeventien teams begon men 22 mei aan de dertigste editie van het Bruvoc Stratentoernooi op sportpark De Hazenberg. In de middag waren de poules naar sterkte ingedeeld en tijdens sommige wedstrijden was de spanning te snijden. Uiteindelijke wisten de teams The Eagles en De buurvrouw zich te plaatsen voor de finale. The Eagles wonnen in twee sets. Voorzitter Arjo van Hierden overhandigde de wisselbeker aan Erna Reusink, de aanvoerster van het winnende team. De volgende editie is in principe op zondag 10 juni.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.