Home / Angerlo / E6 Team drie keer kampioen

E6 Team drie keer kampioen

ANGERLO – Team E6 van Angerlo Vooruit is voor de derde keer dit jaar kampioen geworden in de vierde klasse E-pupillen. Het team heeft alle 28 wedstrijden in dit voetbaljaar gewonnen. Najaars-, zaal- en voorjaarskampioen. De laatste wedstrijd tegen Pax E3 werd gespeeld op 14 mei en die moest ook gewonnen worden. In de competitie stonden ze gelijk met Wolfersveen, maar zij moesten ook winnen met een doelsaldo van twintig. De jongens van Angerlo waren best zenuwachtig, maar er werd vanaf het begin goed gevoetbald. De wedstrijd werd uiteindelijk met 7-1 gewonnen en dat bleek voldoende voor het kampioenschap.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.