Home / Bronkhorst / Brummen leeft mee met Koriyama

Brummen leeft mee met Koriyama

BRUMMEN – Na de natuurrampen en de daaropvolgende nucleaire ramp in Japan vond een aantal inwoners van de gemeente Brummen het een goed idee om te laten blijken dat ze met hun zustergemeente Koriyama meeleven. Zondag hield een aantal oud-gastgezinnen, in samenwerking met de gemeente Brummen, een bijeenkomst voor Japan.
Leerlingen van Karateschool Eerbeek gaven een spectaculaire demonstratie van Japanse sporten (foto). Ook werden workshop kraanvogels vouwen gegeven en werden er Japanse liedjes gezongen. Tijdens de bijeenkomst hadden de bezoekers gelegenheid om in een boek een gedichtje kon schrijven of een tekening maken. De gemaakte kraanvogels en het boek worden zo snel mogelijk naar het getroffen Koriyama gestuurd. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.