Home / Doesburg / Rivalen F1 twee keer kampioen

Rivalen F1 twee keer kampioen

DOESBURG – Net zoals de najaarscompetitie is de jongste jeugd van korfbalvereniging Rivalen uit Doesburg, de F1, weer kampioen geworden. Het team verloor maar een maal en wedstrijd en hebben maar liefst 32 doelpunten gemaakt. Na de wedstrijd is het hele team naar de McDonalds geweest om het kampioenschap te vieren. Het team. Bestaande uit Iza, Dafne, Noelle, Marleen, kevin en Lisa, werd getraind door Yvonne, José en Linda.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.