Home / Eerbeek / Jubileumactie Dwarsliggers

Jubileumactie Dwarsliggers

EERBEEK – De komende week houdt CV De Dwarsliggers uit eerbeek een lotenactie waarbij leuke prijzen te winnen zijn. zo biedt FietsPro een fiets aan, Jumbo Heine twee winkelwagens gevuld met boodschappen ter waarde van 125 euro, er wordt een wasmachine aangeboden en verder zijn er leuke voordeeltjes te halen bij de Eerbeekse middenstand. De loten worden onder andere aangeboden bij Cafetaria ’t centrum, Decorette Gabriel, Primera, Limburgia, Boekhandel Hendriks, Fixet en Spoorzicht. Met het lot kan men gebruik maken van een aantal acties op het lot en zo de aanschaf van het lot vele malen terug kan verdienen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.