Home / Dieren / Mooie sportdag De Akker

Mooie sportdag De Akker

DIEREN – Basisschool de Akker uit Dieren hield vrijdag haar jaarlijkse sportdag op het complex van de Dierensche Boys. Vier Han studenten Minor hadden een gevarieerd parkoers uitgezet met korfbal, jeu de boules, honkbal, voetbal, handbal en atletiek. In de ochtend legde de onderbouw het parcours af met groot enthousiasme. Naast het sporten was er ook nog een springkussen aanwezig. De bovenbouw kreeg in de ochtend een tafeltennisclinic van de studenten en bereidden zich voor op het sporten met het maken van een vlag van het land van keuze van de verschillende groepen. Met groot elan werd er in de middag gesport.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.