Home / Dieren / Derde buurtauto in Dieren

Derde buurtauto in Dieren

DIEREN – Onlangs is in Dieren de derde buurtauto geplaatst; een Kia Venga in de Margrietstraat. Van deze auto kunnen de leden van Wheels4all gebruik maken, net als van de twee buurtauto’s in de Spoorstraat en Nieboerstraat. Reserveren gaat eenvoudig via internet of telefoon waarna de auto op de standplaats kan worden opgehaald en geopend met de eigen ledenpas. Nieuwe leden kunnen altijd twee maanden zonder lidmaatschapskosten het gemak van een buurtauto uitproberen. Wanneer het gebruik van de buurtauto in Dieren door blijft stijgen, staat een vierde auto op het programma, waarschijnlijk voor Dieren-Noord.

www.wheels4all.nl
Tel. 0313 – 427213, coördinator Els Limburg
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.