Home / Dieren / Dierensche Boys C1 wint bekerfinale

Dierensche Boys C1 wint bekerfinale

DIEREN – De C1 van Dierensche Boys heeft een schitterende prestatie geleverd door de regionale bekerfinale te winnen. In de finale werd met 2-1 gewonnen van DZC ’68 uit Doetinchem. Na een nerveus begin kwam DZC na een kwartier spelen op voorsprong maar langzamerhand kwamen de Boys beter in hun spel. Net voor rust werd dan ook de verdiende gelijkmaker gescoord. Na de rust ging men door met het goede spel en na 10 minuten werd er weer gescoord. Hierna ging DZC steeds meer drukken maar door een fantastische inzet en slim voetbal werd de winst binnengehaald. Natuurlijk dolle vreugde na het eindsignaal en daarna kreeg men een beker van de vereniging en de grote KNVB beker. De C1 is het enige team van alle Dierense voetbalverenigingen die dit resultaat behaald heeft, en deze talenten gaan hun kunsten in het nieuwe seizoen als C1 team dan ook in de 2e klasse vertonen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.