Heerlijke Doesburgse vierdaagse

DOESBURG – De avondvierdaagse van Doesburg lijkt ieder jaar meer lopers te krijgen. Lange rijen kinderen en volwassenen liepen vier avonden lang door en rond Doesburg. Het weer werkte dit jaar uitzonderlijk goed mee; het was droog en niet te warm. Natuurlijk is de intocht op de vrijdag het mooiste stuk om te lopen. Langs de route stonden veel ouders, opa’s en oma’s en andere familie en vrienden die allemaal wel een bloemetje, slinger of een lekker zak snoep voor de lopers hadden. Ook liepen dit jaar vrijwilligers mee die de rolstoelen van bewoners van de verzorgingshuizen duwden. De ouderen genoten hier volop van maar een extra opsteker is wel verdiend voor de ‘duwers’. Het is lang niet altijd makkelijk om vijf kilometer te moeten duwen. Hulde voor deze vrijwilligers. Natuurlijk ook voor de organisatie die dit evenement ieder jaar weer tot een grandioze happening maakt en alles op rolletjes laat lopen – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.